Telefon: 0850 450 5959-Dahili 6001
bizi takip edin!

SON HABERLER

• Dünya Emekçi Kadınlar Günü Süleymanpaşa’da farklı etkinliklerle kutlandı
  • Süleymanpaşa Kent Konseyi ve NKÜ öğrencileri sayesinde sokak hayvanları üşümeyecek
  • Kent Konseyleri Marmara'ya Sahip Çıkıyor
  • Eğitime Bir Katkıda Senden Olsun Projesi Çocuklarla Buluştu
  • Çocuklar Üşümesin Projesinde Montlar Sahiplerine Ulaştı
  • Balkonlar çiçek açtı kazananlar ödüllerini aldı
  • Türkiye Kent Konseyleri Platformu Sonuç Bildirgesi;
  • ''Eğitime Bir Katkıda Senden Olsun''
  • Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi ''Çocuklar Üşümesin'' Projesinin 2. Dönemini Gerçekleştiriyor
  • Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi dayanışma toplantısı düzenledi
  • Balkonlar çiçek açtı kazananlar ödüllerini aldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ikinci kez düzenlenen “Bahçeler Balkonlar Çiçek Açsın Sokaklar Şenlensin” projesi kapsamında düzenlenen ödül törenine katıldı.

PROJE 100. YIL MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu yıl 100. Yıl Mahallesinde gerçekleştirilen proje kapsamında 3 etaptan oluşan yarışmada ilk aşama olarak 100. Yıl Muhtarı Ali Rıza Açıkgöz ile bir araya gelinirken hazırlanan broşür ve afişler sokaklar, caddeler, siteler ve iş yerleri gezilerek mahalle sakinlere ulaştırıldı.

DEĞERLENDİRME KOMİTESİ DERECEYE GİREN 3 YARIŞMACIYI BELİRLEDİ

Başvuruların alınmasının ardından Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden temin edilen fideler proje katılımcılarına Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından teslim edilirken Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen, Çevre Derneği Başkanı Serap Alp ve Ziraat Mühendisi Seda Gökgöz’den oluşan değerlendirme komitesi dereceye giren 3 yarışmacıyı belirledi.

SAHİL EK HİZMET BİNASINDA ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen ödül törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Mehmet Hilmi İşsever, TRAKYAKENT Birlik Müdürü Behçet Atlı, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen, yürütme kurulu üyeleri ve dereceye giren yarışmacılar katıldı.

EN GÜZEL BALKONUN SAHİBİ VARNA AİLESİ OLDU

“Bahçeler Balkonlar Çiçek Açsın Sokaklar Şenlensin” projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Eşkinat; üçüncü olan Fatma Onur’a ve ikinci olan Pınar Başaran gram, birinci olan Murat Varna’ya ise çeyrek altın hediye etti.