1-7 Nisan Dünya Kanser Haftası dolasıyla ziyaretlerde bulunduk

1-7 Nisan Dünya Kanser Haftası dolasıyla ziyaretlerde bulunduk Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

1-7 Nisan Dünya Kanser Haftası dolasıyla Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerimizle Tekirdağ Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram ZENGİN , Tekirdağ Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcı ve Tekirdağ Kanserle Mücadele ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Hülya BECERİR ve Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ali KAFALI'ya ziyarette bulundular.

Gerçekleşilen ziyaretlerde Süleymanpaşa İlçemizde ki son yıllarda giderek artan Madde bağımlılığı ve sosyal medya kullanımı, sosyal medya bağımlılığını da beraberinde getiren sorunlar, Kanserde erken teşhisin önemi, hastalığa karşı toplumda farkındalık oluşturulması, bilincin geliştirilmesi için yapılan çalışmalar ve covid-19 salgını ve vaka uygulamalarına ilişkin bilgi alınarak istişarelerde bulunuldu.