100. Yıl Mahallesinde TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP Teşrifleriyle, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt YÜKSEL'in 100. Yıl Mahallesinde düzenlemiş olduğu Gönül Sofrası Toplu İftar Etkinliğine Katıldık Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

100. Yıl Mahallesinde TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP Teşrifleriyle, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt YÜKSEL'in 100. Yıl Mahallesinde düzenlemiş olduğu Gönül Sofrası Toplu İftar Etkinliğine Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanımız M. Duygu ERSİN,Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanımız Ufuk AYGÜN ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Katıldık.

Dua ile açılan iftarlar, huzur ile gülen yüzler, bereket ile dolan sofralarımız eşliğinde , Allah Tuttuğumuz tüm oruçları kabul ve makbul eylesin.