Işıklar Mahallemizde Semra'mıza yeni akü'lü sandalye götürdük.Çınarlı Mahallemizde Fatih'e yeni yatak ; Aleyna'mıza akülü sandalye teslim ettik. Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi olarak , Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Cüneyt Yüksel himayelerinde ; Konsey Başkanımız Beste Güngör , Engelli Meclis Başk. Ahmet Murat Sarılarlı ile Işıklar Mahallemizde Semra'mıza yeni akü'lü sandalye götürdük.Çınarlı Mahallemizde Fatih'e yeni yatak ; Aleyna'mıza akülü sandalye teslim ettik.Vesile olan Muhtarımız Nejdet Yücel 'e ve Aytaç Eriz'e teşekkürler...