Bugün Üsküdar'daydık. Üsküdar Mesleki Eğitim Kursları Hakkında bilgi alışverişinde bulunduk Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Bugün Üsküdar'daydık...Belediye Başkanımız Sn. Hilmi Türkmen , Üsküdar Kent Konseyi Başkanımız Vefa Yunus Taylan , Geçmiş Dönem Memur-Sen Kadın Kolları Başk.Mithatpaşa Kız Meslek Lisesi Müdüresi Semra Birdal Ergün'ün misafirleri olduk. Yöresel Turistik Ürünler , Kadın El Ürünleri ve pazarlaması , Üsküdar Mesleki Eğitim Kursları Hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İçten samimiyet ve misafirperverlikleri için hepsine çok teşekkür ederiz.