AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem AKYÜZ Ziyarette bulundu Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem AKYÜZ, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Kent Konseyi Binasında bir araya geldi. Ziyarette, Süleymanpaşa'nın sorunları, çözüm önerileri ve gelecek vizyonu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. AKYÜZ, Kent Konseyi'nin çalışmalarını takdir ettiğini ve belediyecilik anlayışında katılımcı ve şeffaf bir yönetim modeli benimsediğini belirtti. GÜNGÖR ise, AKYÜZ'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Süleymanpaşa'nın daha yaşanabilir bir kent olması için her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.