AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzat FİLİZ'e Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile ziyarette bulunduk

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzat FİLİZ'e, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile ziyarette bulunduk. Ziyarette, ilçenin sorunları, projeleri ve gelişimi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. FİLİZ, Kent Konseyi'nin çalışmalarını takdir ettiğini ve AK Parti olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. GÜNGÖR ise, ilçe başkanına nazik ziyareti için teşekkür ederek, Kent Konseyi'nin sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, akademisyenler ve vatandaşlar ile işbirliği içinde ilçenin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçladığını ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.