Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Okul Ziyaretlerinde Bulunduk.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Okul Ziyaretlerinde Bulunduk. Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Konseyimiz ve Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’in Barbaros Naki Bilge,Barbaros Ortaokulu ve 100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel okullarında düzenlediği etkinlikte çocuk kitabı yazarlarımız Onur Şimşek ve Fatma İnce öğrencilerle bir araya geldi ve söyleşi yaparak imzalı kitaplarını dağıttı. Öncelikle kitapları öğrencilerle buluşturmamızda büyük desteği olan değerli Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e, bize vakitlerini ayıran yazarlarımız, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul yönetimlerine ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.