Dünya down sendromu farkındalık günü dolayısıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakıfı Kurum Müdürü Yaşar GÜNEŞ'e ziyarette bulunduk

Dünya down sendromu farkındalık günü dolayısıyla Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR , Kadın Meclis Başkanımız M. Duygu ERSİN, Engelli Meclis Başkanımız Ahmet Murat SARILARLI ve Engelli Meclisi Yönetim Kurulu Üyelerimizle Süleymanpaşa ilçemizde bulunan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakıfı Kurum Müdürü Yaşar GÜNEŞ'e ziyarette bulundular.

Gerçekleşen ziyarette , uygulanan eğitim ve programlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.