Kent Konseyi Başkanımız Mahalle Muhtarlarımızı Misafir Etti

Kent Konseyi Başkanımız Mahalle Muhtarlarımızı Misafir Etti Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR, Süleymanpaşa İlçemizde ki Topağaç Mahallesi Muhtarı Gülden TÜRKAN, Gündüzlü Mahallesi Muhtarı Fethiye AKKUŞ , Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Şebnem ÇALIŞKAN , Altınova Mahallesi Muhtarı Hüseyin ÜLKER ve Değirmenaltı Mahallesi Muhtarı Hüseyin GÜNEŞ'i Kent Konseyi Binamızda Misafir Etti.

Önümüzde ki Günlerde Süleymanpaşa Belediyemizin ve Kent Konseyimiz'in planlamış olduğu Eğitim kursları için bilgi alışverişinde bulundular.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Başkanımız Mahalle Muhtarlarımıza teşekkür etti.