LÖSEV Genel Merkezden gelen misafirlerimizi Süleymanpaşa Kent Konseyi Binamızda misafir ettik Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR , Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte LÖSEV Genel Merkez Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Neslihan Çelik, Halkla İlişkiler Yönetmeni Melis Harika Küpe ve Sosyal Hizmetler Personeli Başak Bulut ve Tekirdağ LÖSEV il temsilcisi Sabahat Tehnova'yı Süleymanpaşa Kent Konseyi Binamızda misafir etti.

Önümüzdeki dönem ilçemizde planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Nazik ziyaretlerinden dolayi Kent Konseyi Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz teşekkür ettiler.