Milletvekillerimiz Sayın Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygün, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Volkan Nallar, Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın  Özgür Taşmerdivenli, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Cenk Işıksel, Milletvekillerimiz Sayın Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Volkan Nallar ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi Kent Konseyi Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kendilerine bu samimi ve nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.