Süleymanpaşa Karacakılavuz Mahallesinde düzenlemiş olduğu Gönül Sofrası Toplu İftar Etkinliğine Katıldık Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt YÜKSEL'in Karacakılavuz Mahallesinde düzenlemiş olduğu Gönül Sofrası Toplu İftar Etkinliğine Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR, Kadın Meclis Başkanımız M. Duygu ERSİN ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Katıldılar.

Bu akşam'dan başlayarak Ramazan Ayı süresince kırsal mahallelerimizde gerçekleşecek iftarlarımızda eski ramazanlarımızı anmak ; meddah , aşuk maşuk , hacivat ve karagöz gibi geleneklerimizi halkımıza tekrar yaşatmak adına ortaoyunu etkinliğimizin ilkini gerçekleştirdik...