Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR, TÜRSAB Başkanı Firuz B. BAĞLIKAYA'ya makamında ziyarette Bulundu Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR, TÜRSAB Başkanı Firuz B. BAĞLIKAYA'ya makamında ziyarette Bulundu.

Kent Konseyi Başkanımız; Süleymanpaşa Belediyemiz ve Kent Konseyimizin birlikte planlamış oldukları Süleymanpaşa Turizm Rotamız ve bölgemizde bulunan rehber sayısı arttırılması hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Bağlıkaya; bölgedeki Turizm Rotasi ve rehber sorunları için TÜRSAB’ın her konuda destek olacagini ve gerekeni yapacaklarını söyledi.

Göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı TÜRSAB Başkanı Firuz B. BAĞLIKAYA'YA teşekkür ederiz.

#SüleymanpaşaYükseliyor

#SüleymanpaşaKentKonseyi