Süleymanpaşa Kent Konseyi ilk olağan kurulu toplantımızı, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezin de ki Paşa Kafe de gerçekleştirildi. Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR başkanlığında düzenlenen toplantıya Meclis Başkanlarımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Yedek Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı. Toplantı da Süleymanpaşa ilçemizdeki kültürel faaliyetler, Mahallerimizde ki insanlarımızın sorun ve ihtiyaçlarına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.