Süleymanpaşa Kent Konseyi Kasım ayı Yönetim Kurulu toplantısını Beste Emre GÜNGÖR başkanlığında gerçekleştirildi Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi Kasım ayı Yönetim Kurulu toplantısını Beste Emre GÜNGÖR başkanlığında gerçekleştirildi.

Kent Konseyi Engelli Meclisimizin Sesli kütüphane salonunda gerçekleştirdiğimiz toplantıya Meclis Başkanlarımız Duygu ERSiN, Ahmet Murat SARILARLI, Ufuk AYGÜN ve Yönetim Kurulu üyelerimiz katılım sağladı. Kasım ayı içerisinde İlçemizde yapmayı plandığımız sosyal faaliyetlerimizle ilgili görüş alışverişinde bulundu.