Süleymanpaşa Kent Konseyi tanışma ve dayanışma toplantısı yapıldı

Süleymanpaşa Kent Konseyi tanışma ve dayanışma toplantısı yapıldı Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi tanışma ve dayanışma toplantısı yapıldı, Süleymanpaşa Belediyemizin Paşa Kafe de gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt YÜKSEL, Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, Kent Konseyi Meclis Başkanlarımız ve Yönetim kurulu üyelerimiz katılım sağladı.

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR yaptığı toplantı da yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti ve başarılar diledi.

Toplantı yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimizin kendilerini kurul üyelerine tanıtması ve Bir önceki dönem meclis başkanlarımıza verilen plaketlerden sonra sona erdi.