tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı , TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz GÜNAY’ı ziyaret ettik. Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanımız Beste Emre GÜNGÖR Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı , TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz GÜNAY’ı ziyaret ettiler.

Tekirdağ merkez ilçemiz Süleymanpaşa'da yürüttüğümüz projelerimiz ile bilgi verdiğimiz ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyaretimizde , Ticaret Sanayi Odası Başkanımız yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.