Trakya Tarihinde bir mola! Tekirdağ Merkez İlçe Süleymanpaşa turu

Trakya Tarihinde bir mola! Tekirdağ Merkez İlçe Süleymanpaşa turu Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Süleymanpaşa Belediyesi Kent Konseyi olarak İlçemizde bulunan “ Trakya Tarihinde bir mola! Tekirdağ Merkez İlçe Süleymanpaşa turu'nda ikinci misafirlerimiz bugün Marmara adası Belediyesinde ikamet eden kadınlarımız oldu.

Süleymanpaşamızda bulunan tarihi ve turistik yapılara yaptığımız ziyaretlerimizde ; Rakoczi Müzesi , Tekirdağ Arkeoloji ve Etnografya müzesi , Ertuğrul Fırkateyni Anıt Parkı , Bayol pasajı ve Atlas Pasajı , Namık Kemal Evi, Rüstem Paşa Camii , Selanik Meydanı ve Saat Kulesi ve Rumeli İskelemiz , iskelemizde bulunan Paşa59 kooperatifimizin satış dükkanı ve Süleymanpaşa sahil dolgu alanında kurulan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi ziyaret noktalarımız oldu.

Süleymanpaşa merkez ilçemizin turizm tanıtımında bizlere destek olan Belediye Başkanımız Sn. Cüneyt Yüksel'e teşekkür ederiz...