Yeniden Refah Partisi'nin Süleymanpaşa Belediye başkan aday adayı Ali Rıza Özen ziyarette bulundu Süleymanpaşa Kent Konseyi  Resmi Web Sayfası - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi

Yeniden Refah Partisi'nin Süleymanpaşa Belediye başkan adayı olan Ali Rıza Özen, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre GÜNGÖR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kent Konseyi Binası'nda bir araya geldi. Ziyarette, Süleymanpaşa'nın sorunları, çözüm önerileri ve belediyecilik anlayışı konuşuldu. Özen, Kent Konseyi'nin çalışmalarını takdir ettiğini ve iş birliği içinde olacaklarını belirtti. GÜNGÖR ise Özen'e başarı dileklerini iletti ve Kent Konseyi'nin her zaman halkın yanında olduğunu vurguladı.